06 april, 2017

Samen met gedeputeerde Erik van Merrienboer en de gemeenten Eindhoven en Oirschot nodigen wij u van harte uit voor de themamiddag Brabantse bedrijventerreinen op 6 april! Alle gemeenten in Brabant en omliggende provincies zijn welkom, maar ook andere geïnteresseerden.

Aan bod komen:

  • Vraaggericht werken bij bedrijventerreinen: hoe doe je dat écht? Leren van recente samenwerkingsdoorbraken in regio Eindhoven. Wat is nu de next step?
  • Lokken van logistiek. Hoe kunt u inspelen op de grote logistieke locatiedynamiek? En hoe laat u ontwikkelaars en beleggers écht waarde toevoegen aan de plek?
  • Hoe een goed plan door de Ladder te krijgen? Leren van onherroepelijk Brainport Industries Campus (Eindhoven) en Westfields (Oirschot)!
  • Update nieuwe Ladder en jurisprudentie. Stec Groep praat u bij.

Kom ook, leer van elkaar en ga naar huis met een gezamenlijk gevulde toolbox “Vraaggericht werken: the next step”.

Programma

12:30 uur Ontvangst en lunch

13:00 uur Opening door Erik van Merrienboer, gedeputeerde Brabant

13:15 uur Flexibel programmeren werklocaties in de regio Eindhoven, door Evert-Jan de Kort (Stec Groep) en Peter Vloet (gemeente Eindhoven)

14:00 uur Lokken van Logistiek, en locatiefactor arbeidsmarkt voor logistiek, door Hub Ploem (Stec Groep)

Netwerkpauze

15:00 uur Gelukte Ladder-dossiers, Brainport Industries Campus en logistiek park Westfields, plus: de nieuwe Ladder, door Caroline Smets-Spitters (gemeente Oirschot) en door Peter van Geffen (Stec Groep)

15:30 uur Groepsopdracht “Vraaggericht werken: the next step”

16:30 uur Borrel