Congres ‘Woondeals waarmaken: hoe dan?’

Meer nieuws

Wonen staat meer dan ooit op de maatschappelijke, economische en politieke agenda. Maar ‘goed en betaalbaar wonen voor iedereen’ staat al jaren onder druk. Het Rijk pakt regie. Als gemeente, regio, provincie of corporatie staat u ervoor de ambitie binnen uw eigen context waar te maken. En dit met minder mensen en naar verwachting ook met minder middelen. Hoe dan?

Ons gezellige jaarlijkse wooncongres heeft dit jaar als thema: Woondeals waarmaken! Concrete handvatten staan centraal, onder het motto: liever rollende wielen laten draaien dan zelf het wiel uitvinden. 

Met prikkelende sprekers en verhalen uit de praktijk en een dynamisch debat trappen we de middag af. Na verdiepende break-outsessies met thema’s als versnellen & samenwerken, wonen & zorg, en optoppen & betaalbaarheid gaat u met inspiratie en concrete oplossingen aan de slag met de woonopgaven. 

Reserveer dus alvast donderdagmiddag 9 november in uw agenda (Het Huis Utrecht). Binnenkort ontvangt u van ons de uitnodiging met programma en meer informatie.


Meer informatie?

Heeft u een vraag na het lezen van dit artikel?
Onze adviseurs staan u graag te woord of bel met 026 – 751 41 00.