26 maart, 2020

Werklocaties zijn dé sleutelgebieden voor de ‘Next Economy’ en het behalen van duurzaamheids- en klimaatdoelstellingen voor 2050. Energietransitie, omslag naar een circulaire economie en digitalisering op werklocaties zijn de grote investeringsthema’s. Het moment om als overheid en bedrijven stappen te zetten is nu!

  • Maar waar te beginnen? Hoe start u met het circulair, slim en vitaal maken van uw werklocaties? Welke eerste acties zijn kansrijk?
  • Hoe stoomt u door en zet u echt de turbo op uw toekomstbestendige werklocatie? Hoe doet u dit voor uw bedrijventerrein, logistiek cluster en gemengde woon-werkgebieden?
  • Hoe geeft u circulaire ambities en duurzame ondernemersinitiatieven letterlijk de ruimte? Waar is vooral vraag naar? Hoe gaat u slim om met het invullen van alle ruimteclaims (werken, energie, circulair, wonen, et cetera)?
  • Wat is daarvoor nodig? Wat is daarbij uw rol als overheid? En hoe zet u bedrijven in positie?

Op 26 maart organiseren we hierover een praktisch seminar. U hoort onze visie en krijgt vooral veel concrete voorbeelden van ons en andere ervaringsdeskundigen. Na een plenaire aftrap kunt u de diepte induiken en leren van elkaar in twee interactieve workshoprondes. Uiteraard is er alle ruimte om te netwerken! Komt u ook? Graag tot ziens!


Trainers
naam werknemer
Jasper Beekmans
senior adviseur
naam werknemer
Evert-Jan de Kort
senior partner
naam werknemer
Juriën Poulussen
senior adviseur