25 april 2013

share
EmailLinkedInTwitter

Stec Groep – economisch adviesbureau op het vlak van grond, gebouwen en gebieden – heeft twee nieuwe adviseurs aangetrokken: Merel Broeren Msc en Rien Ramerman  Msc. Het bureau heeft het op dit moment druk met oplossingen vinden voor gemeentelijke grondbedrijven, omkatten van slechte vastgoedprojecten en terugbrengen overprogrammering.

Merel Broeren (1989) studeerde planologie in Utrecht. Hiervoor werkte Merel op de afdeling research van ASR Vastgoed. Rien Ramerman (1986) studeerde bedrijfskunde en planologie in Nijmegen en werkte daarna voor Royal Haskoning DHV.

Stec Groep is een economisch advies- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in de marktkant van wonen, commercieel vastgoed, bedrijventerreinen en economische ontwikkeling. Het bureau werkt voor woningcorporaties, institutionele vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, gemeenten, provincies, ministeries, locatiezoekende bedrijven en regionale ontwikkelingsmaatschappijen. De helft van de opdrachten komt van de overheid, de andere helft van het bedrijfsleven. Het bedrijf heeft 30 medewerkers.

Verdere informatie krijgt u van Peter van Geffen, directeur Stec Groep, telefoon 026 – 751 41 00.