Stec Groep: economisch adviesbureau over vastgoed

Onze expertise ligt op de marktkant van wonen, winkels, kantoren, bedrijventerreinen, gebiedsontwikkeling en economische ontwikkeling.

We werken voor institutionele vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, provincies en ministeries. De helft van onze opdrachten komt van de overheid, de andere helft van het bedrijfsleven.

We helpen onze klanten slimmer te opereren. Afhankelijk van de specifieke wensen en situatie van onze klant zijn we adviseur, onderzoeker en/of procesregisseur. We doen dus niet alleen marktonderzoek, we ondersteunen ook bij beleid, strategie en uitvoering.

Onafhankelijk, innovatief en oplossingsgericht. Dat zijn onze uitgangspunten. Onze aanpak is objectief, we praten niemand naar de mond. We proberen creatief en vernieuwend te zijn. En voor alles zijn we gericht op het bedenken van daadwerkelijke oplossingen voor de vraagstukken die we bij de kop nemen.

We zijn gestart in 1996 en hebben 30 medewerkers, vooral geografen, planologen en (vastgoed)economen. Ons kantoor is gevestigd in Arnhem in het prachtige rijksmonument gemaakt door Dudok, op loopafstand van het Centraal Station.

92% van onze adviezen wordt uitgevoerd, geven onze klanten aan. Het gemiddelde rapportcijfer dat we krijgen is 8,3.